Indmeldelse i klub

Indmeldelse sker med NEM-ID via den digitale pladsanvisning. Klik her for at åbne Digital Pladsanvisning i et nyt vindue.

Prisen for at gå i klub er kr. 991,- om måneden, juli måned er betalingsfri.

Du får søskenderabat, hvis du har mere end ét barn i dagtilbud, SFO eller fritids- og ungdomsklub.

Søskendetilskuddet på 50% af forældrenes egenbetaling ydes til den/de pladser, hvor det kommunale tilskud er lavest.

Hverdagen i fritidsklubben

Aktiviteter
Alle aktiviteter i klubben tager udgangspunkt i børnene og deres behov for aktivering. Vi tilstræber, at børnene er medbestemmende. Af nuværende tilbud kan nævnes: Krea, sport, boldspil, kaniner, computer, musik og sang, drama og ikke mindst hygge og leg.

Vi afholder et par fester om året. Udover disse mange tilbud er der også ture og turneringer. Nogle af klubbens aktivitter bliver udbudt via opslag i klubben. Det er derfor vigtigt, at børnne holder øje med disse, da man ofte skal tilmelde sig aktiviteten på selve opslaget.

Klubtraditioner med de andre klubber i kommunen
Melodi grand-prix, samt Mini-ol, som løber over en hel uge med forskellige idrætsdiscipliner, i år er det i uge 36 og foregår i Lundtofte.

Eftermiddagssnack
I erkendelse af at børnene ofte er sultne om eftermiddagen, serverer vi en lille snack, når de kommer fra skole. Det er selvfølgelig tilpasset Lundtofte Skoles kostpolitik.

Materialekort
I klub betaler børnene ca. 50% af de hobbymaterialer, der bruges i værkstederne og ca. 50% af turudgifter. For at børnene ikke behøver at have penge med, kan de oprette en materialekonto. Det fungerer som en gammeldags bankbog, hvor personalet trækker pengene fra, når barnet skal betale for noget.

Vi sender løbende info til forældre via Lundtofte skoles intranet.
Forældre er altid velkomne til at besøge klubben.

Åbningstid

Mandag - torsdag: Vi åbner når børnene har fri fra skole og lukker kl. 17.30.
Fredag: Vi åbner, når børnene har fri fra skole og lukker kl. 16.30.
På skolefridag har klubben åbent kl. 10.00 - 16.00.
I skoleferier tilbyder vi pasning på Lundtofte SFO, allerede fra kl. 7.00.
Udover almindelige helligdage har klubben lukket: fredag efter Kristi Himmelfart og mellem jul og nytår.

Klub Lundtofte, Lundtofte Skolestræde 4, 2800 Kgs. Lyngby, Tlf.: 45 28 45 50
E-mail: [email protected]